Werkgroepleden

Sharepoint herkent mijn emailadres niet.
Mogelijk heeft u geprobeerd via ‘organisatie account’ in te loggen, terwijl u een ‘microsoft account’ heeft. Onderaan de pagina waar u heeft geprobeerd in te loggen staat een link naar ‘log in met microsoft account’. 

Ik klik op de link die ik van jullie heb gekregen om in te loggen en ik krijg als reactie ‘uw tijd is verstreken’.
Waarschijnlijk heeft u te lang gewacht. Na 7 dagen is de uitnodiging verstreken. Neem contact op met de secretaresse van het project om opnieuw uitgenodigd te worden. 

Ik ben eerder ingelogd geweest en nu werkt de toegestuurde link naar het project niet meer.
De link die u aan het begin van het adviestraject ontvangt, verloopt na enige tijd. Om bij uw project te komen kunt u het beste inloggen en op de projectenoverzichtspagina het betreffende project aanklikken. U kunt deze pagina ook als ‘Favoriet’ in uw browser toevoegen.

Ik krijg bij het inloggen de melding 'Extern delen is uitgeschakeld voor https://commissiemer.sharepoint.com'. Wat moet ik doen?
Dit komt omdat u probeert in te loggen op het intranet van de Commissie. U kunt inloggen op de projectenpagina via deze link.

Ik wil een document bewerken maar dat lukt niet.
Mogelijk heeft u het document wel geopend maar dan als ‘alleen lezen’. Rechtsboven vindt u het knopje ‘bewerken document’, daaronder moet u kiezen voor bewerken in Word.