Wij zoeken een 'Directeur internationaal'

Nieuwsbericht | 18 april 2024

De Directeur internationaal is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkorganisatie Commissie mer internationaal. Hij of zij ontwikkelt een visie op de koers en zet een strategie uit inzake mer internationaal. 

De Directeur internationaal volgt, beïnvloedt en anticipeert op politieke besluit-/wet- en regelgeving en onderhoudt contacten, werkt nauw samen met politiek en (inter)nationale overheden, instellingen en organisaties. Hierbij wordt een nauwe relatie onderhouden met het ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. 

De Directeur internationaal borgt huidige subsidies en weet nieuwe subsidies/fondsen te werven en verzorgt de verantwoording hieromtrent. Hij of zij identificeert nieuwe ontwikkelingen, geeft vorm aan nieuwe samenwerkingsverbanden en weet nieuwe opdrachten te verwerven.

Het complete profiel voor deze vacature is hier te raadplegen. 

Procedure De gesprekken voor deze functie zullen plaatsvinden op donderdag 13 en dinsdag 18 juni a.s. in Utrecht’. De Commissie mer laat zich in deze procedure bijstaan door Edith Zeevalk en Thom Ponsen van Holtrop Ravesloot. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan reacties holtropravesloot.nl.